Waar kan je allemaal genieten van ons bier?

Café ’t Kantoor – Binnen zonder kloppen…

Café ’t Kantoor is gelegen op de hoek Gierstraat/Doelstraat , aan de rand van de karakteristieke buurt van Haarlem, de Vijfhoek, en tegelijk uitkijkend op de één van de drukste winkeladers van Haarlem, de Grote Houtstraat. Door de warme inrichting met als thema “kantoor” voelt iedereen zich snel thuis en kan men genieten van één van de maar lieftst 12 tapbieren, de verschillende wijnen, mooie whisky’s en jenevers. Al met al het mooiste kantoor wat iedereen zich maar kan toewensen, en waar iedereen graag overwerkt. Bij de deur hangt een bordje “Binnen zonder kloppen” als ultieme uiting van gastvrijheid.


t Biervat - Slijterij Vijfhuizen

Speciaalzaak vol met Belgische bieren, streekbieren, heerlijke wijnen en een klein assortiment gedistilleerd.

Bier- en Wijnspeciaalzaak
Wij verkopen Belgische bieren (meer dan 250 soorten), lokale bieren en mooie wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Zuid-Afrika, Argentinië, Verenigde Staten en Chili en een klein assortiment gedestilleerd.


Waterline - Coffee & Cocktails - Haarlem

Op zoek naar een geweldige plek in Haarlem om heerlijke koffie te drinken, te werken of te chillen, relaxen, daten en een paar cocktails te drinken? Waterline Coffee & Cocktails is dé plek om rond te hangen en te genieten van koffie van Blue Zone Espresso gebrand in Nieuw-Zeeland of om de beste cocktails in Haarlem te drinken gemaakt van lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Onze cocktailkaart is altijd aangepast aan het seizoen: tijdens grijze winterdagen proberen we je op te warmen en te bedekken met stevige en pittige drankjes en in zomerweekenden bieden we je graag verfrissende en fruitige cocktails met bubbels.

Denk je aan wat anders? We hebben altijd een selectie heerlijke wijnen (rood, wit en rose), mousserende wijnen en lokaal ambachtelijk bier.